Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorMusland, Marte Gausvik
dc.contributor.authorVildmyren, Iselin
dc.contributor.authorBakke, Lene
dc.contributor.authorBjørndal, Bodil
dc.contributor.authorGreffel, Nathalia
dc.contributor.authorLeversen, Ingrid
dc.date.accessioned2022-12-01T08:05:58Z
dc.date.available2022-12-01T08:05:58Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.isbn978-82-93677-89-5
dc.identifier.issn2535-8103
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3035174
dc.description.abstractDenne rapporten er delt inn i to hoveddeler. Del 1 omhandler de erfaringene som informantene har gjort seg gjennom sine skolematordninger, samt noen generelle beskrivelser av praksis. Del 2 av rapporten omhandler modeller for skolematordninger. Modellene som blir presentert og drøftet, bygger på erfaringene som er sammenfattet i del 1. Disse modellene henter det beste fra utvalget, og tar hensyn til de utfordringene som skolene møter. Avslutningsvis løftes det frem hvilke behov utdanningssektoren kan ha i møte med innføring av skolemat, samt perspektiver og anbefalinger fra Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet, HVL, for det videre arbeidet med skolemat i Norge.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherHøgskulen på Vestlandeten_US
dc.relation.ispartofseriesHVL-Rapport;6/2022
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.subjectskolematen_US
dc.subjectskolemåltiden_US
dc.subjectskolematordningeren_US
dc.subjectorganiseringsmodelleren_US
dc.titleErfaringer fra skolematordninger i Norgeen_US
dc.typeReporten_US
dc.source.pagenumber74en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal