Show simple item record

dc.contributor.authorSterri, Birte Tunge
dc.contributor.authorKirkebøen, Agnes Elise Finsrud
dc.date.accessioned2021-10-28T11:30:01Z
dc.date.available2021-10-28T11:30:01Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2826295
dc.descriptionFE403 Bacheloroppgave i Fornybar Energi Fakultet for ingeniør- og naturvitenskap 2021 Kontakt biblioteket for vedlegg 2-6en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherHøgskulen på Vestlandeten_US
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleLivsløpsanalyse av tre studentkosthold med fokus på globalt oppvarmingspotensialen_US
dc.title.alternativeLife cycle assessment of three student diets with a focus on global warming potentialen_US
dc.typeBachelor thesisen_US
dc.description.localcodeFE403en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse 4.0 Internasjonal