Show simple item record

dc.contributor.authorOlsen, Ingrid Østebø
dc.date.accessioned2021-06-22T11:40:57Z
dc.date.available2021-06-22T11:40:57Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2760626
dc.descriptionFolkehelsearbeid med vekt på kosthold og fysisk aktivitet Campus Bergen 27.05.2021en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherHøgskulen på Vestlandeten_US
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleBærekraftig kosthold i den norske barnehagenen_US
dc.title.alternativeSustainable food practices in the Norwegian kindergartenen_US
dc.typeBachelor thesisen_US
dc.description.localcodeFHA1112en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse 4.0 Internasjonal