Show simple item record

dc.contributor.authorFossheim, Elin Alette Daae
dc.date.accessioned2019-08-15T12:04:04Z
dc.date.available2019-08-15T12:04:04Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2608511
dc.descriptionGBPEL412 Bacheloroppgave, vitenskapsteori og forskningsmetode Fakultet for lærerutdanning, kunst og idrett Institutt for idrett, kosthold og naturfag Innleveringsdato: 03.06.2019nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherHøgskulen på Vestlandetnb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleBærekraftig utvikling som tema i mat og helsefagetnb_NO
dc.title.alternativeSustainable development as a topic in the subject food and health.nb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO
dc.source.pagenumber34nb_NO
dc.description.localcodeGUPEL412nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse 4.0 Internasjonal