Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorFossheim, Elin Alette Daae
dc.date.accessioned2019-08-15T12:04:04Z
dc.date.available2019-08-15T12:04:04Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2608511
dc.descriptionGBPEL412 Bacheloroppgave, vitenskapsteori og forskningsmetode Fakultet for lærerutdanning, kunst og idrett Institutt for idrett, kosthold og naturfag Innleveringsdato: 03.06.2019nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherHøgskulen på Vestlandetnb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleBærekraftig utvikling som tema i mat og helsefagetnb_NO
dc.title.alternativeSustainable development as a topic in the subject food and health.nb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO
dc.source.pagenumber34nb_NO
dc.description.localcodeGUPEL412nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse 4.0 Internasjonal