dc.contributor.author | Fossheim, Elin Alette Daae | |
dc.date.accessioned | 2019-08-15T12:04:04Z | |
dc.date.available | 2019-08-15T12:04:04Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2608511 | |
dc.description | GBPEL412 Bacheloroppgave, vitenskapsteori og forskningsmetode Fakultet for lærerutdanning, kunst og idrett Institutt for idrett, kosthold og naturfag Innleveringsdato: 03.06.2019 | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Høgskulen på Vestlandet | nb_NO |
dc.rights | Navngivelse 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no | * |
dc.title | Bærekraftig utvikling som tema i mat og helsefaget | nb_NO |
dc.title.alternative | Sustainable development as a topic in the subject food and health. | nb_NO |
dc.type | Bachelor thesis | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 34 | nb_NO |
dc.description.localcode | GUPEL412 | nb_NO |