Show simple item record

dc.contributor.authorHelgadottir, Hugrun Yr
dc.date.accessioned2018-08-31T13:10:35Z
dc.date.available2018-08-31T13:10:35Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2560326
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherHøgskolen på Vestlandetnb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleSchizofreni og kosthold: Hvordan kan sykepleier fremme sunt kosthold hos schizofrene beboere i bofellesskap?nb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO
dc.description.localcodeSYKHB3001nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse 4.0 Internasjonal