Schizofreni og kosthold: Hvordan kan sykepleier fremme sunt kosthold hos schizofrene beboere i bofellesskap?
dc.contributor.author | Helgadottir, Hugrun Yr | |
dc.date.accessioned | 2018-08-31T13:10:35Z | |
dc.date.available | 2018-08-31T13:10:35Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2560326 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Høgskolen på Vestlandet | nb_NO |
dc.rights | Navngivelse 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no | * |
dc.title | Schizofreni og kosthold: Hvordan kan sykepleier fremme sunt kosthold hos schizofrene beboere i bofellesskap? | nb_NO |
dc.type | Bachelor thesis | nb_NO |
dc.description.localcode | SYKHB3001 | nb_NO |