Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKroken, Elise
dc.date.accessioned2015-01-20T09:42:57Z
dc.date.available2015-01-20T09:42:57Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/274366
dc.description.abstractDet kjem tydelig fram i forskingsartiklane og anna faglitteratur at det finnes metodar og tilnærmingsmåtar som kan setjast i verk for å førebygge underernæring hos den enkelte pasient med demenssjukdom. Det er viktig at heimesjukepleien blir kjend med kva mat pasienten likar, kva som fristar for den enkelte, og korleis kvar enkelt pasient vil ha det. God tilrettelegging av måltidssituasjonen kan vere avgjerande for at pasienten får auka appetitt og kan nyte eit godt måltid. Tillegg er MNA (Mini Nutritional Assessment) eit godt alternativ for å kartlegge ernæringsstatus hos pasienten.nb_NO
dc.language.isonnonb_NO
dc.subjecternæringnb_NO
dc.subjectdemensnb_NO
dc.subjectheimesjukepleienb_NO
dc.titleHar eg ete i dag?nb_NO
dc.title.alternativeHave I eaten today?nb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO
dc.source.pagenumber23nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel