Show simple item record

dc.contributor.authorVea, Lovise Byrknes
dc.date.accessioned2018-08-31T13:26:56Z
dc.date.available2018-08-31T13:26:56Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2560335
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherHøgskolen på Vestlandetnb_NO
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.titleHvordan kan sykepleiere bidra til et forbedret kosthold hos underernærte pasienter med kols?nb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO
dc.description.localcodeSYKHB3001nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse 4.0 Internasjonal