dc.contributor.author | Borlaug, Josefine | |
dc.contributor.author | Skjerdal, Torgeir | |
dc.contributor.author | Svortevik, Ann-Kristin Lyngtu | |
dc.date.accessioned | 2016-11-02T13:29:43Z | |
dc.date.available | 2016-11-02T13:29:43Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2418998 | |
dc.description | Reiselivsledelse
BO6-2011
Mai, 2016 | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.title | Hvilke økonomiske-, strategiske-, og ledelsesmessige effekter har en house of brands-arkitektur på medlemsbedriftene?: Case: Lokalmatprodusenter innen Rørosmat SA og Lærdal Grønt SA: Oppleves effektene ulikt basert på bedriftenes størrelse? | nb_NO |
dc.title.alternative | What financial, strategic and managerial effects does a house of brandsarchitecture have on its organizational members?: Case: Local food producers within Rørosmat SA and Lærdal Grønt SA: Will companies of various sizes experience the effects differently? | nb_NO |
dc.type | Bachelor thesis | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 66 | nb_NO |