Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBorlaug, Josefine
dc.contributor.authorSkjerdal, Torgeir
dc.contributor.authorSvortevik, Ann-Kristin Lyngtu
dc.date.accessioned2016-11-02T13:29:43Z
dc.date.available2016-11-02T13:29:43Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2418998
dc.descriptionReiselivsledelse BO6-2011 Mai, 2016nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.titleHvilke økonomiske-, strategiske-, og ledelsesmessige effekter har en house of brands-arkitektur på medlemsbedriftene?: Case: Lokalmatprodusenter innen Rørosmat SA og Lærdal Grønt SA: Oppleves effektene ulikt basert på bedriftenes størrelse?nb_NO
dc.title.alternativeWhat financial, strategic and managerial effects does a house of brandsarchitecture have on its organizational members?: Case: Local food producers within Rørosmat SA and Lærdal Grønt SA: Will companies of various sizes experience the effects differently?nb_NO
dc.typeBachelor thesisnb_NO
dc.source.pagenumber66nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel