Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHavsgård, Tina Anne-Cathrin Lekven
dc.date.accessioned2009-04-03T12:26:18Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/150897
dc.description.abstractDette er en litteraturstudie. Jeg har valgt temaet ernæring til eldre på sykehjem, og problemstillingen min lyder som følge: Hvordan kan vi som sykepleiere legge til rette for at pasienter på sykehjem får i seg tilstrekkelig næring? Bakgrunnen for valg av tema er hyppig omtale i media om underernæring blant eldre, samt egen erfaring som student i to praksisperioder på sykehjem. Til tross for satsing fra statens side så blir det ikke nok gjort nok for å bedre matomsorgen i sykehjem. Sykehjemskjøkken blir lagt ned og kompetansen som institusjonskokkene har forsvinner. Undersøkelser viser at det er for dårlige rutiner generelt i helsevesenet på å registrere ernæringsstatusen til pasienter, og at helsepersonell selv ønsker kompetanseheving på dette området.en
dc.format.extent407858 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isonoren
dc.subjectSykepleieen
dc.titleErnæring til eldre på sykehjemen
dc.typeBachelor thesisen


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel