Show simple item record

dc.contributor.authorMusland, Marte Gausvik
dc.contributor.authorVildmyren, Iselin
dc.contributor.authorBakke, Lene
dc.contributor.authorBjørndal, Bodil
dc.contributor.authorGreffel, Nathalia
dc.contributor.authorLeversen, Ingrid
dc.date.accessioned2022-12-01T08:05:58Z
dc.date.available2022-12-01T08:05:58Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.isbn978-82-93677-89-5
dc.identifier.issn2535-8103
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3035174
dc.description.abstractDenne rapporten er delt inn i to hoveddeler. Del 1 omhandler de erfaringene som informantene har gjort seg gjennom sine skolematordninger, samt noen generelle beskrivelser av praksis. Del 2 av rapporten omhandler modeller for skolematordninger. Modellene som blir presentert og drøftet, bygger på erfaringene som er sammenfattet i del 1. Disse modellene henter det beste fra utvalget, og tar hensyn til de utfordringene som skolene møter. Avslutningsvis løftes det frem hvilke behov utdanningssektoren kan ha i møte med innføring av skolemat, samt perspektiver og anbefalinger fra Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet, HVL, for det videre arbeidet med skolemat i Norge.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherHøgskulen på Vestlandeten_US
dc.relation.ispartofseriesHVL-Rapport;6/2022
dc.rightsNavngivelse 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.no*
dc.subjectskolematen_US
dc.subjectskolemåltiden_US
dc.subjectskolematordningeren_US
dc.subjectorganiseringsmodelleren_US
dc.titleErfaringer fra skolematordninger i Norgeen_US
dc.typeReporten_US
dc.source.pagenumber74en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse 4.0 Internasjonal